FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

O Kubica τελικα πηρε εξιτηριο...

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης Πιέτρα Λιγκούρε της Ιταλίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε για 11 εβδομάδες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα ράλι στη Γένοβα στις 6 Φεβρουαρίου.
Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ανακοίνωσαν ότι ο Πολωνός οδηγός της Φόρμουλα Ένα είναι καλά και πως τώρα θα αρχίσει μια νέα φάση αποκατάστασης. Πλέον ο Κούμπιτσα, τη θέση του οποίου στη Ρενό πήρε ο Γερμανός Νικ Χάιντφελντ, θα περάσει λίγο καιρό στο σπίτι του στο Μονακό και στη συνέχεια θα αρχίσει τη δουλειά με τον γιατρό της ομάδας, Ρικάρντο Τσεκαρέλι, με στόχο να επιστρέψει στους αγώνες.
Επίσης, θα επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο «Santa Corona», όπου υποβλήθηκε σε αρκετές επεμβάσεις στο -άσχημα τραυματισμένο- δεξί χέρι του. «Η κίνηση του χεριού μου είναι ακόμη κάπως περιορισμένη, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο σε μια τέτοια κατάσταση» είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ο 26χρονος «πιλότος», που συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να επιστρέψω όσο γίνεται πιο δυνατός από αυτήν την εμπειρία».
Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε θα επιστρέψει στους αγώνες ο Κούμπιτσα, ο οποίος το 2008 πανηγύρισε στο γκραν πρι του Καναδά, με την BMW Ζάουμπερ, την «παρθενική» νίκη της καριέρας του στη Φόρμουλα Ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια