FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ...

Η Σούζι Βολφ θα λάβει μέρος στις δοκιμές της Παρασκευής (4/7) στο βρετανικό Grand Prix. Είναι η πρώτη γυναίκα οδηγός στη Φόρμουλα 1 μετά από 22 χρόνια.
Μια ομάδα της Φόρμουλα 1 διοικείται από μια γυναίκα, η Sauber από τη Μονίσα Κάλτεμπορτν. Την Παρασκευή (4/7) μια ομάδα που σύντομα θα περάσει στα χέρια μιας γυναίκας, η Williams θα δώσει την ευκαιρία σε μια γυναίκα οδηγό να λάβει μέρος σε δοκιμές σε ένα Grand Prix.Η 31χρονη Βρετανίδα Σούζι Βολφ, οδηγός δοκιμών της Williams τα τελευταία δύο χρόνια, θα κάνει το ντεμπούτο της στη Φόρμουλα 1.
Η σύζυγος του εκτελεστικού διευθυντή της Mercedes, Τότο Βολφ, ελπίζει πως θα τα πάει καλύτερα από την τελευταία γυναίκα οδηγό που βρέθηκε σε μονοθέσιο της Φόρμουλα 1 κατά τη διάρκεια των δοκιμών.Η Ιταλίδα πρώην σύντροφος του Νίκι Λάουντα, η Τζοβάνα Αμάτι προσπάθησε να κερδίσει τη συμμετοχή της στο GP Βραζιλίας το 1992, ήταν δέκα δευτερόλεπτα πιο αργή από το χρόνο που είχε κάνει ο poleman, ο Νάιτζελ Μάνσελ με την αχτύπητη Williams.
Η ομάδα της Williams προέρχεται από  το καλύτερο αποτέλεσμα της στη σεζόν, οι Φελίπε Μάσα και Βάλτερι Μπότας έκαναν το 2-3 στο αυστριακό Grand Prix, με τον πρώτο να εξασφαλίζει την pole position.Η Βολφ θα οδηγήσει την FW36 και στο γερμανικό Grand Prix στο Χόκενχαϊμ. Στο μυαλό όλων θα βρίσκεται μια άλλη οδηγός που άγγιξε το όνειρο, η αδικοχαμένη Μαρία ντε Βιγιότα. Και η Sauber έχει τη δική της οδηγό, τη Σιμόνα ντε Σιλβέστρο, την πιο ταλαντούχα από όλες και ίσως τη δούμε περισσότερο το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια