FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΔΥΝΑΤΗ ΑΕΡΑΤΗ Ferrari υπόσχεται για το 2015 ο M. Mattiacci

Formula 1: Μια διαφορετική Ferrari υπόσχεται για το 2015 ο M. Mattiacci
Στις αλλαγές που θα επιφέρει η αναδιάρθρωση στο εσωτερικό της Ferrari έχει επενδύσει τις ελπίδες του ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, M. Mattiacci  

Την υπόσχεση για μια πολύ διαφορετική Ferrari έδωσε μετά το τέλος του βρετανικού Grand Prix ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, M. Mattiacci.

"Σαφώς και προσπαθούμε να βελτιωθούμε καθώς σε αυτόν τον αγώνα τερματίσαμε έκτοι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την έκτη θέση. Ξεκινώντας, λοιπόν, από αυτό θα πρέπει να προετοιμάσουμε μια διαφορετική ομάδα για το 2015", δήλωσε το αφεντικό της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, αποφεύγοντας παρόλα αυτά να επιβεβαιώσει αλλά και να διαψεύσει τις πληροφορίες που θέλουν τον επικεφαλής εξέλιξης του κινητήρα και των ηλεκτρονικών συστημάτων, L. Marmorini, να αποτελεί παρελθόν από τη Ferrari.
"Δεν θέλω επιρρίψω ευθύνες σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ανασχεδιάζουμε την ομάδα και την ενισχύουμε. Δεν κάνω σχόλια σχετικά με μεμονωμένα άτομα. Δεν έχω να κάνω κάποια ανακοίνωση. Οι καλύτερες ανακοινώσεις για μια ομάδα είναι τα αποτελέσματα".
"Θα πρέπει να βελτιωθούμε; Θα πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε; Ναι. Αυτή είναι η θέση μας. Δεν έχουμε να κάνουμε κάποια ανακοίνωση για την ώρα, ξεκαθάρισε ο M. Mattiacci, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών ακόμα και στο έμψυχο δυναμικό της ιταλικής ομάδας.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια