FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Formula 1: Επιβεβαιώθηκε η πώληση της Caterham

Formula 1: Επιβεβαιώθηκε η πώληση της Caterham
Σύμφωνα με τον νέο επικεφαλής της ομάδας, ο στόχος της Caterham για το 2014 είναι η κατάκτηση της 10η θέσης του πρωταθλήματος των κατασκευαστών  

Την πώληση της Caterham σε ένα consortium επενδυτών από την Ελβετία και τη Μέση Ανατολή επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η βρετανική ομάδα της Formula 1.

Σύμβουλος της ομάδας των επενδυτών στην οποία ανήκει πλέον η Caterham θα είναι Colin Kolles, ενώ ο πρώην οδηγός της Formula 1 Christijan Albers είναι εκείνος που θα ηγηθεί των αγωνιστικών της δραστηριοτήτων, αντικαθιστώντας τον Cyril Abiteboul.
To όνομα της ομάδας δεν πρόκειται να αλλάξει και η έδρα της θα διατηρηθεί στο Leafield της Μ. Βρετανίας.
"Είμαστε απολύτως συνειδητοποιημένοι για την πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τη μάχη που θα πρέπει να δώσουμε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης του παγκόσμιου πρωταθλήματος, στόχος μας είναι η 10η θέση για το πρωτάθλημα του 2014".
"Δεσμευόμαστε για το μέλλον της ομάδας και θα εξασφαλίσουμε του απαραίτητους πόρους για την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την επίτευξη όσων είναι εφικτών να πραγματοποιηθούν", δήλωσε ο Christijan Albers με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια