FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Force India: Η McLaren είχε υποτιμήσει τον S. Perez

Force India: Η McLaren είχε υποτιμήσει τον S. Perez
H απόφαση της McLaren να αντικαταστήσει στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν τον S. Perez με τον K. Magnusen είχε φέρει τον Μεξικανό πολύ κοντά στην αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1  

Για την απόφαση της McLaren να αντικαταστήσει στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν τον S. Perez με τον K. Magnusen τοποθετήθηκε η Force India, δια στόματος του Bob Fernley.
O αναπληρωτής αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, για τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική σεζόν ο Μεξικανός οδηγός, δήλωσε ξεκάθαρα πως η McLaren υποτίμησε τις δυνατότητες του S. Perez.

"Νομίζω ότι τον υποτίμησαν, πιθανώς θα έπρεπε να του δώσουν μία ακόμα χρονιά. Βασιζόμενοι στο δεύτερο μισό της χρονιάς, το οποίο οδήγησε και εμάς στην απόφαση να συνεργαστούμε μαζί του, νομίζω ότι κάναμε μια εξαιρετική επιλογή. Δεν εντυπωσιάστηκα από τους πρώτους έξι μήνες της παρουσίας του, αλλά το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν θαυμάσιο και ήταν αυτό που μας έπεισε πως ήταν ο σωστός άνθρωπος", δήλωσε ο Bob Fernley, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την απόφαση αντικατάστασης του S. Perez από την McLaren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια