FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ Ο SCHUMI

Εξιτήριο για τον M. Schumacher, σε κέντρο αποκατάστασης η συνέχεια της αποθεραπείας του
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια του M. Schumacher, ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έχει ανακτήσει την επαφή του με το περιβάλλον και βρίσκεται ήδη σε κέντρο αποκατάστασης, όπου θα συνεχιστεί η διαδικασία αποκατάστασής του  

Τη ραγδαία βελτίωση της κατάστασης της υγείας του M. Schumacher τις τελευταίες εβδομάδες επιβεβαίωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014, η οικογένεια του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.
Ο M. Schumacher, ο οποίος νοσηλευόταν από τον Δεκέμβριο του 2013 στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Grenoble μετά από ατύχημα σε χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας ανακτήσει την επαφή του με το εξωτερικό περιβάλλον.
"Ο Michael έχει βγει από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Grenoble ώστε να συνεχίσει τη μακρά διαδικασία της αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα".
"Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους θεραπευτές στη Grenoble, όπως άλλωστε και τους διασώστες που βρέθηκαν τις πρώτες στιγμές στο σημείο του ατυχήματος, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν αυτούς τους πρώτους μήνες".
"Η οικογένεια θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους στον Michael. Είμαστε σίγουροι ότι τον βοήθησαν".
"Για το μέλλον ζητούμε την κατανόησή σας, καθώς η συνέχεια της διαδικασίας αποκατάστασης θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια