FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

RAIKONNEN ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

K. Raikkonen: Έχω σταθεί άτυχος
Στο πρόσφατο GP Μονακό, ο K. Raikkonen αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το κλαταρισμένο ελαστικό της F14 T, τη στιγμή που βρισκόταν στην τρίτη θέση..

Στις άτυχες στιγμές και ειδικότερα στις συγκρούσεις απέδωσε ο K. Raikkonen το γεγονός ότι μετά από έξι αγώνες, η απόσταση που τον χωρίζει στη βαθμολογία των οδηγών από τον ομόσταυλό του στην ομάδα της Ferrari, F Alonso, είναι αρκετά μεγάλη.
"Έχω οδηγήσει καλά αρκετές φορές, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που θα πάει στραβά στους αγώνες, όπως τα κλαταρισμένα ελαστικά που προκαλούνται όταν άλλοι οδηγοί πέφτουν πάνω μου".
"Είναι κρίμα. Και πάλι στο Μονακό είχαμε μια καλή θέση αλλά κλάταρε το ελαστικό, συνεπώς είναι απλώς κακή τύχη. Μικρά πράγματα πηγαίνουν στραβά και στο τέλος είναι αυτά που κάνουν τη μεγάλη διαφορά».

"Μόλις αισθανθούμε πιο άνετα με τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά. Ωστόσο, μέχρι να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και τα πράγματα διορθωθούν, θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα σταθούμε λίγο πιο τυχεροί", δήλωσε σχετικά με την απόδοσή του στους έξι πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος ο K. Raikkonen.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια