FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ Ο ΣΟΥΜΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

Βγήκε από την Εντατική ο Μίκαελ Σουμάχερ;


Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα αποκατάστασης στην κλινική της Γρενόμπλ – Ελάχιστες οι ελπίδες να επανέλθει πλήρως – Κανένα σχόλιο από την εκπρόσωπο Τύπου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1...

Ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρεται να έχει βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να έχει μετακινηθεί σε πτέρυγα αποκατάστασης, έπειτα από το τρομακτικό ατύχημα που είχε όταν είχε πάει για σκι στις γαλλικές Αλπεις πριν από περισσότερους από πέντε μήνες, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Η εκπρόσωπος Τύπου του άσου της Φόρμουλα 1, Σαμπίν Κεμ, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο επί αυτού, ωστόσο, εάν αληθεύει αυτό σημαίνει ότι 45χρονος Σουμάχερ δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από τα τραύματα που έχει υποστεί.

Ιατρικές πηγές πάντα έλεγαν ότι θα έρθει η ώρα όπου οι γιατροί θα πρέπει να ενημερώσουν τη σύζυγό του Κορίνα, τον αδελφό του Ραλφ και τον πατέρα του Ρολφ ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που μπορούν να κάνουν για τον οδηγό της Φόρμουλα 1. Η πτέρυγα αποκατάστασης σημαίνει ότι ο Μίκαελ θα συνεχίσει να λαμβάνει την ίδια θεραπεία μασάζ και τόνωσης των μυών που του παρέχεται καθημερινά. Ωστόσο οι γιατροί δεν αναμένουν σημαντικές βελτιώσεις στην κατάστασή του και σίγουρα αν αυτό συμβεί δεν θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Η μεταφορά Σουμάχερ σε μια ειδική πτέρυγα αποκατάστασης έχει ετοιμαστεί και οι πιθανότητες πλήρους αποκατάστασης έχουν μειωθεί», μεταδίδει το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Η εφημερίδα Abendzeitung του Μονάχου ανέφερε επίσης επικαλούμενη ανώνυμες ιατρικές πηγές ότι ο Σουμάχερ έχει ήδη μετακινηθεί σε αυτήν την πτέρυγα μέσα στην κλινική της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται.

Η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή τελευταία φορά που μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ ήταν στα μέσα Απριλίου, όποτε και δήλωσε ότι ο 46χρονος οδηγός έχει «στιγμές συνείδησης και αφύπνισης». Έκτοτε δεν υπήρξαν περαιτέρω ενημερώσεις, γεγονός που έδωσε τροφή για σχόλια και για φήμες ότι ο Μίκαελ δεν θα έχει ποτέ πλήρη αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια