FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

NIKHTHΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΜΑ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας, Sabine Kehm, ο Michael Schumacher ξύπνησε από το κώμα και βγήκε από το νοσοκομείο του Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους 5,5 μήνες.
Από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν και είχε το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι, ο Schumacher πάλεψε και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσε και ο 45χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα είναι καλά με την υγεία του αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Η οικογένειά του ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς, τους ανθρώπους του νοσοκομείου αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του Schumacher ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχει ενημέρωση από τη μονάδα αποκατάστασης όπου μεταφέρθηκε.
«Ο Michael Schumacher βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Michael για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Sabine Kehm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια