FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

TO ΝΤΟΚΙΜΟΝΤΕΡΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ένα ντοκιμαντέρ θα προσπαθήσει να ρίξει φως στην κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Πίνακας του Γερμανού πωλήθηκε σε εξωφρενική τιμή στο Μόντε Κάρ
0 σχόλιαΣτο... σκοτάδι παραμένει το κοινό σχετικά με την πορεία της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ. Δεν υπάρχει εδώ και καιρό καμιά ανακοίνωση από την οικογένεια για την κατάσταση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.
Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL που έχει τα δικαιώματα της Φόρμουλα 1, θα μεταδώσει μετά το τέλος του καναδικού Grand Prix (8/6) ένα ντοκιμαντέρ για τον 45χρονο άνδρα. Ο τίτλος είναι "Η δυσκολότερη μάχη του Μίχαελ Σουμάχερ".
Θα δοθούν λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σουμάχερ που παραμένει σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν είχε σοβαρό ατύχημα κάνοντας σκι στο γαλλικό θέρετρο Μεριμπέλ.
Φίλοι και πρώην συνεργάτες του Γερμανού όπως είναι ο πρώην μάνατζερ του, Βίλι Βέμπερ και ο παλαίμαχος τενίστας Μπόρις Μπέκερ θα μιλήσουν για το πως βιώνουν οι ίδιοι αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Εν τω μεταξύ στο Grand Prix του Μονακό δημοπρατήθηκε προσωπογραφία του Σουμάχερ. Ο επιχειρηματίας Ρένι Γουέλινγκτον εξασφάλισε τον πίνακα αντί του ποσού των 40.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια