FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

F1 - James Allison: Ο Κ. Raikkonen είναι πιο αργός από τον F. Alonso

F1 - James Allison: Ο Κ. Raikkonen είναι πιο αργός από τον F. Alonso
Η άποψη του James Allison, τεχνικού διευθυντή της Ferrarii, ότι όλοι οι οδηγοί του grid αντιμετωπίζουν, λίγο έως πολύ, τα ίδια προβλήματα με τα νέα μονοθέσια δεν δικαιολογεί τα φτωχά αποτελέσματα της Scuderia στους πρώτους έξι αγώνες της χρονιάς   (Φωτογραφία:  EPA pictures )

Την άποψη ότι ο K. Raikkonen δεν έχει αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα με το μονοθέσιο της Ferrari απ' όσα έχει συναντήσει στους πρώτους έξι αγώνες της χρονιάς ο F. Alonso, εξέφρασε ο αγωνιστικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, James Allison, στο πλαίσιο του καναδικού grand prix.

"Και οι δύο έχουν το ίδιο feedback από το μονοθέσιο, ωστόσο, υπάρχουν στοιχεία των φετινών κανονισμών που κάνουν όλα τα μονοθέσια του grid πολύ πιο δύσκολα για τους οδηγούς".

"Υπάρχει περισσότερη ροπή από τον κινητήρα, λιγότερη πρόσφυση από την αεροδυναμική και τα ελαστικά είναι σκοπίμως λιγότερο επιθετικά σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά".

"Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα μονοθέσια είναι αρκετά δύστροπα στην οδήγηση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Kimi με την επιβράδυνση και το κατέβασμα ταχυτήτων είναι τα ίδια με αυτά του Fernando και λίγο έως πολύ κοινά με εκείνα που βιώνουν οι οδηγοί των υπόλοιπων ομάδων".

"Απλώς είναι λίγο πιο αργός από τον Fernando αυτή τη στιγμή, αλλά η διαφορά μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου", δήλωσε σχετικά με την απόδοση του K. Raikkonen ο James Allison, προσφέροντας ένα επιπλέον κίνητρο στον Φιλανδό, ο οποίος κατέκτησε το 2007 τον τελευταίο τίτλο της Ferrari στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια