FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δεν θα πρέπει να συμμετέχεις στο παιχνίδι αν δεν μπορείς αντέξεις το κόστος του, δηλώνει ο B. Ecclestone

Formula 1: To ενδεχόμενο περιορισμού του αριθμού των ομάδων δεν φοβίζει τον B. Ecclestone
Δεν θα πρέπει να συμμετέχεις στο παιχνίδι αν δεν μπορείς αντέξεις το κόστος του, δηλώνει ο B. Ecclestone σχετικα με το ενδεχόμενο περιορισμού του αριθμού των ομάδων της Formula 1. To πλήθος των κανονισμών αποτελεί το βασικό πρόβλημα του σπορ σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Formula

Εξοικειωμένος με το ενδεχόμενο περιορισμού του αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 εξαιτίας του αυξημένου κόστους εξέλιξης των μονοθεσίων δηλώνει ο B. Ecclestone.
Ο ισχυρός άνδρας της Formula 1 δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει ακόμα και την ικανοποίηση του για πιθανή μείωση των ομάδων που συμμετέχουν σήμερα στην κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αντιθέτως εξέφρασε την ανησυχία για τους κανονισμούς, επαναλαμβάνοντας ότι τα σημερινά μονοθέσια της Formula 1 δεν διαθέτουν τον σωστό ήχο.
"Έχουμε τόσους πολλούς κανονισμούς που δεν είναι απαραίτητοι. Μόλις ένας οδηγός υπερβεί την λευκή γραμμή τιμωρείται. Αυτό είναι λάθος. Οι οδηγοί είναι αγωνιζόμενοι, θέλουν να αγωνίζονται, συνεπώς θα πρέπει να τους αφήσουμε να το κάνουν".
"Οι αγωνοδίκες θα πρέπει να είναι κλεισμένοι στο δωμάτιό τους και να εξετάζουν τις παραβιάσεις των κανονισμών μετά τον αγώνα, όχι κατά τη διάρκειά του", δήλωσε ο Βρετανός, προσθέτοντας ότι η κυριαρχία της Mercedes AMG Petronas δεν βλάπτει το σπορ, αρκεί βέβαια οι δύο οδηγοί της γερμανικής ομάδας να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ο ένας απέναντι στον άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια