FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ο πρώην brand director της Lotus παραδέχθηκε πως εκδιώχθηκε

Η Lotus είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στο Twitter χάρη σε έναν άνθρωπο, τον Στεφάν Σαμσόν. Εκείνος είχε αναλάβει να γράφει στο Twitter, σε εκείνον άνηκε ηιδέα με τους δύο λαγούς όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κίμι Ράικονεναπό τη Ferrari και το παιχνίδι με τη McLaren στις αρχές της χρονιάς.
Τον Μάρτιο ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σαμσόν από την ομάδα και όλοι συνέδεσαν το γεγονός με το tweet της Lotus στις 7 Φεβρουαρίου, την ημέρα της τελετής έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.Ο Σαμσόν έγραψε ένα tweet, προσθέτοντας μια φωτογραφία με δύο άνδρες να φιλιούνται. Οι Ρώσοι είχαν απαγορεύσει κάθε εκδήλωση των ομοφυλόφιλων κατά τη διάρκεια των αγώνων, δεν έπρεπε δε να γίνει καμιά αναφορά.

Λίγα λεπτά αργότερα η Lotus έσβησε το tweet, ζήτησε συγνώμη, λέγοντας πως η ενέργεια δεν ανήκει σε υπάλληλο της εταιρείας. Την Κυριακή (15/6) ο Σαμσόν κατέφυγε στο Twitter για να αποκαλύψει τι πραγματικά έγινε."Μου είπαν πως απολύθηκα εξαιτίας του tweet με το οποίο υποστήριζα τους γκέι αθλητές στο Σότσι. Lotus=Πούτιν. Ο κόσμος πρέπει να το μάθει". Μια θλιβερή αποκάλυψη που φυσικά δεν προκαλεί έκπληξη για τη Φόρμουλα 1.Η Lotus ανήκει στον όμιλο Genii Capital που έχει συμφέροντα στη Ρωσία, ενώ ρόλο πρέπει να διαδραμάτισε η YotaPhone, ρωσική εταιρεία που κατασκευάζει κινητά και είναι χορηγός της ομάδας.Με τα απανωτά tweets ο Σαμσόν φαίνεται πως βρήκε το μπελά του, γιατί αναγκάστηκε να σβήσει ό,τι έγραψε, ενημερώνοντας όσους τον ακολουθούν στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια