FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Επέλαση...Χουνκαντέγια στο Σίλβερστοουν

Ντεμπούτο για Χουνκαντέγια στο ΣίλβερστοουνΈτοιμος για το επίσημο ντεμπούτο του στη Formula1 είναι ο Ντάνιελ Χουνκαντέγια. Ο 23χρονος Ισπανός συμμετείχε τόσο στις δοκιμές εξέλιξης της Χέρεθ όσο και σε αυτές της Βαρκελώνης και πλέον θα λάβει μέρος σε πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών.
Ο δοκιμαστής της Force India θα το πράξει αυτό στο προσεχές Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, που θα διεξαχθεί στο Σίλβερστοουν την επόμενη εβδομάδα (4-6/7), καθώς θα πάρει τη θέση του Νίκο Χούλκενμπεργκ.
«Είμαι ικανοποιημένος και έτοιμος (για το ντεμπούτο). Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Force India γι' αυτή την ευκαιρία. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα λάβω μέρος σε ένα Γκραν Πρι, οπότε θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα.Περιμένω αυτή τη στιγμή πολύ καιρό. Από την αρχή της χρονιάς στη Χέρεθ, όπου πήρα την πρώτη ευκαιρία να οδηγήσω το μονοθέσιο, δουλεύω πολύ σκληρά μαζί με την ομάδα και σίγουρα έμαθα πολλά.Η δεύτερη φορά στις δοκιμές της Βαρκελώνης και όλες οι ώρες που ξοδέψαμε μαζί στον προσομοιωτή μου έδωσαν άφθονη αυτοπεποίθηση. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα», ανέφερε ο Χουνκαντέγια, ο οποίος είναι ο νυν πρωταθλητής της ευρωπαϊκής Formula 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια