FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Επιστροφή του ντι Ρέστα στη Formula1;

Η ίωση του Φελίπε Μάσα έφερε τον Πολ ντι Ρέστα στο τιμόνι της Williams, αν και δεν έχει οδηγήσει καθόλου το μονοθέσιο του 2017. Ο Σκωτσέζος ήρθε 19ος στις κατατακτήριες δοκιμές και απέφυγε την τελευταία θέση στο γκριντ εκκκίνησης, όντας εφτά δέκατα πίσω από τον Λανς Στρολ, ενώ στον αγώνα εγκατέλειψε στον 60ό γύρο. 
Όμως, ο Τότο Βολφ πιστεύει ότι αυτό θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία στον 31χρονο να κάνει μία επανεκκίνηση στην καριέρα του στη Formula1. «Απίστευτη δουλειά, ειλικρινά. Μπήκε στο μονοθέσιο στις κατατακτήριες δοκιμές, έχοντας κάνει μόνο μερικούς γύρους με μονοθέσιο του 2014 και έχοντας οδηγήσει τακτικά ένα τουριστικό αυτοκίνητο (DTM), ενώ ήταν εφτά δέκατα από τον ομόσταυλό του και δεν έδειχνε γελοίος. Όλα αυτά είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. 
Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Πολ (ντι Ρέστα) επειδή κατά τη γνώμη μου ήταν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Είναι αξιοπρεπής οδηγός, το βλέπουμε αυτό στο DTM και αν αυτό μπορούσε να είναι η επανεκκίνηση της καριέρας του στη Formula1, θα ήμουν ο πρώτος που θα την επευφημοούσα», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Mercedes, με την οποία τρέχει στο DTM ο ντι Ρέστα. Ο άλλοτε πιλότος της Force India έχει στρέψει εκεί την προσοχή του από το 2014, με τελευταία εμφάνισή του σε μία πλήρη σεζόν της F1 να είναι το 2013. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει κάποια διαθέσιμη θέση για τον Σκωτσέζο το 2018, αλλά και αν θα μπορέσει να κάνει το... comeback κάποια στιγμή στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια