FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 Παρουσίασεις μονοθεσίων και δοκιμές εξέλιξης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ 
Οι μεγάλες αλλαγές στην αεροδυναμική καθώς επίσης και στις διαστάσεις των ελαστικών θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνιση των μονοθεσίων αλλά και στις επιδόσεις τους καθώς υπολογίζεται πως θα είναι πάνω από τρία δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο σε σχέση με τους προκατόχους τους.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2017
Το γκριντ του 2017 θα έχει πολλές αλλαγές, με αποκορύφωμα τη μετακίνηση του Bottas στη Mercedes, στη θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Nico Rosberg ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Στα εργοστάσια των ομάδων έχουν ήδη ξεκινήσει οι... υπερωρίες ώστε να είναι πανέτοιμες για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που θα διεξαχθούν τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου στην πίστα της Catalunya. Κάποιες, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει και την ημερομηνία παρουσίασης του νέου τους αγωνιστικού, με την Renault να ανοίγει το χορό στις 21 Φεβρουαρίου.
Ημερομηνίες παρουσιάσεων και δοκιμών
Οι παρουσιάσεις των ομάδων 21 Φεβρουαρίου: Renault (δεν ανακοινώθηκε το μέρος της παρουσίασης) 22 Φεβρουαρίου: Force India @ Silverstone 23 Φεβρουαρίου: Mercedes @ Silverstone 24 Φεβρουαρίου: Ferrari @ Fiorano 24 Φεβρουαρίου: McLaren (δεν ανακοινώθηκε το μέρος της παρουσίασης) Το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης 27 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου: Βαρκελώνη, Catalunya 7 - 10 Μαρτίου: Βαρκελώνη, Catalunya

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια