FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Formula 1: Ντόμινο μετά τη «βόμβα» Χάμιλτον – Θέλει Αλόνσο η Mercedes


 Η Formula 1 βιώνει… τσουνάμι αλλαγών και ιστορικών μετακινήσεων. Ο Λιούις Χάμιλτον όπως έχει γίνει γνωστό, έχει συμφωνήσει για να περάσει στην απέναντι όχθη. Δηλαδή να αφήσει τη Mercedes για λογαριασμό της Ferrari. Κάτι που θα δυναμώσει τη σκουντερία, η οποία εδώ και χρόνια ψάχνεται.

Η μετακίνηση του αιώνα αυτόματα αφήνει κενό στους οδηγούς της Mercedes και ειδικά στο ρόλο του κορυφαίου. Η Γερμανική ομάδα όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Φερνάντο Αλόνσο. Μάλιστα τονίζεται πως ήδη έχουν γίνει επαφές με άτομα του περιβάλλοντός του, από τον ίδιο τον Τότο Βολφ.

Την ίδια ώρα ο Αλόνσο περιμένει να δει την εξέλιξη της Aston Martin στην σεζόν που ακολουθεί και ακολούθως θα αποφασίσει χωρίς βιασύνη, αν αξίζει να πάει στη Mercedes ή να ανανεώσει με την βρετανική ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία Χάμιλτον-Ferrari έχει προκαλέσει… ρίχτερ στη Formula 1. Με τις ομάδες να ετοιμάζουν πυρετωδώς τις κινήσεις τους, προκειμένου να μην επηρεαστούν απ’ τη δεδομένη άνοδο της ιταλικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια