FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Εντυπωσιακο ξεκινημα στο κοκπιτ της Ferrari

Το πρωί της Τετάρτης ο Βαλεντίνο Ρόσι βρέθηκε στο Μοντμελό, όπου ξεκίνησε το διήμερο των δοκιμών του με τη Ferrari και το μονοθέσιο του 2008 με ελαστικά προδιαγραφών GP2 όπως ορίζει ο κανονισμός της Fia. Ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Moto GP και πριν από δύο χρόνια είχε κάνει δοκιμές με το ίδιο μονοθέσιο.
Ο Ρόσι πριν μπει στην πίστα είχε συνάντηση με τους μηχανικούς της ιταλικής ομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες, στην έκτη του παρουσία σε μονοθέσιο Formula 1 στην καριέρα του. Παρότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές στη Βαρκελώνη, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί από το πρωί στις εξέδρες της πίστας για να απολαύσει τον «γιατρό».
Βέβαια, η… απόλαυση δεν κράτησε και πάρα πολύ για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αφού λίγο πριν το τέλος του δεύτερου γύρου, το μονοθέσιο του Ιταλού σπίναρε και οι μηχανικοί από τα πιτ του είπαν να σβήσει τον κινητήρα, με τον γερανό να μεταφέρει τη Σκουντερία πίσω στα πιτ. Μετά από διακοπή μιας ώρας, το μονοθέσιο με τον «Βάλε» ξαναβγήκε στην πίστα και ως το απόγευμα θα έχει συμπληρώσει αρκετούς γύρους, ελπίζοντας να αποφύγει νέα απρόοπτα. Παρότι οι φήμες και τα σενάρια θέλουν τον Ρόσι να αφήνει τις μοτοσικλέτες για τη Formula 1, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι όλες αυτές οι δοκιμές γίνονται για προσωπική του ευχαρίστηση και δεν έχουν σχέση με τα όσα ακούγονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια