FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Προτεραιοτητα για μονοθεσιο στον Vitaly Petrov

Την περασμένη εβδομάδα η Renault ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στη Βαλένθια με το καινούριο της μονοθέσιο και με τον νέο της οδηγό, Robert Kubica. Καμία αναφορά δεν έγινε στο δεύτερο οδηγό της ομάδας και οι φήμες λένε πως ούτε στις πρώτες δοκιμές της σεζόν θα έχουμε νέα.
Τις τελευταίες ημέρες ένα όνομα κάνει την εμφάνισή του στο στρατόπεδο της Renault. Ο Vitaly Petrov, δεύτερος πέρυσι στο πρωτάθλημα GP2, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας προσφέροντας εκτός από το ταλέντο του και 15 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες. Ο Willi Weber, είναι ο μάνατζερ του Ρώσου οδηγού ο οποίος γνωρίζει πως δεν είναι καινούριο στη Formula 1 κάποιος να φέρνει χρήματα και το κίνητρο που δίνει ο πελάτης του είναι πολύ ισχυρό.
«Μόλις 6 ή 7 οδηγοί αμείβονται πραγματικά, οι υπόλοιποι φέρνουν χρήματα στην F1. Και όποιος ξεκινήσει να το κάνει, συνεχίζει με αυτό τον τρόπο σε όλη του την καριέρα, εκτός αν είναι ιδιαίτερο ταλέντο». Ο Eric Boullier, επικεφαλής της ομάδας Renault F1, τόνισε πως τα χρήματα δεν είναι ο μοναδικός λόγος που κοιτάζουν τον Ρώσο οδηγό.
«Πολλοί λένε πως κοιτάζουμε τον Petrov μόνο για τα χρήματά του, αλλά δεν είναι ο πλουσιότερος αναβάτης με τον οποίο διαπραγματευόμαστε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τερμάτισε 2ος στο πρωτάθλημα GP2 το 2009. Το ταλέντο του είναι αρκετό για να του εξασφαλίσει μια θέση στην F1"

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια