FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Κοντά στην ανακοίνωση οδηγών η USF1»

Η USF1 βρίσκεται κοντά στην ανακοίνωση του οδηγικού της διδύμου για το 2010, σύμφωνα με τον Πίτερ Γουίντσορ. Στην Αλαμπάμα της Αμερικής θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές του πρώτου μονοθεσίου της.
Από τις τέσσερις νέες ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Formula1 από φέτος οι δυο έχουν, ήδη, ανακοινώσει τα οδηγικά τους δίδυμα για το 2010, οι Virgin και Lotus, ενώ η Campos Meta1 έχει κάνει γνωστό τον έναν οδηγό της.
H USF1, όμως, δεν έχει ανακοινώσει κανέναν και αυτό αναγκάζει πολλούς να πιστεύουν ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα πριν καν μπει σε αυτό. Ωστόσο, η αμερικανική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να το πράξει αυτό, όπως δήλωσε ο πρόεδρος αυτής, Πίτερ Γουίντσορ.
«Είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση των οδηγών μας. Το τελευταίο διάστημα μιλάμε με πολλούς σπουδαίους πιλότους και είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε δύο από αυτούς», είπε ο Γουίντσορ. Από εκεί και πέρα το πρώτο μονοθέσιο της ομάδας θα παρουσιαστεί και θα δοκιμαστεί στην Αλαμπάμα της Αμερικής, κάτι που αποκάλυψε ο Γουίντσορ. «Επειδή είμαστε μια νέα ομάδα και όλα ξεκινούν από το μηδέν το μονοθέσιο θα δοκιμαστεί σε μια πίστα που η FIA πρότεινε στην Αλαμπάμα της Αμερικής».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια