FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Επιμενει για την F1 ο Valentino Rossi

Ένα από τα πιο πολυπαιγμένα σήριαλ των τελευταίων ετών, αυτό της πιθανής συμμετοχής του κυρίαρχου των MotoGP, Valentino Rossi, στη Formula 1, μόλις απέκτησε άλλο ένα επεισόδιο. Και αυτό επειδή επιβεβαιώθηκε από τον Stefano Domenicali ότι ο Rossi θα επιστρέψει πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου F1 της Ferrari σε δοκιμές στις 20 και 21 του μήνα.
Ο Domenicali ερωτήθηκε για την πιθανότητα του να βρεθεί ο Rossi να οδηγεί το τρίτο μονοθέσιο της Ferrari στο πρωτάθλημα και απάντησε: «ποτέ μη λες ποτέ. Έχουμε συζητήσει πολύ το ενδεχόμενο συμμετοχής τρίτου μονοθεσίου στην F1 και αυτό θα μπορούσε να αυξήσει το ενδιαφέρον για το Σπορ, ιδιαίτερα αν ο Rossi έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί».
Ωστόσο συμπλήρωσε πως, όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή της 20-21 Ιανουαρίου στη Βαρκελώνη, οι δυο πλευρές θα πάρουν το δρόμο τους: η Ferrari στην F1 και ο Rossi στο ΜotoGP. Μέχρι την επόμενη δοκιμή του τουλάχιστον...Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari ξεκαθάρισε ότι το διήμερο δοκιμών του "γιατρού" είναι μόνο ένα έπαθλο για την κατάκτηση του τίτλου του MotoGP, αλλά δεν απέκλεισε ότι ο Valentino θα ενδιέφερε τη Scuderia για ένα τρίτο μονοθέσιο στα Grands Prix.

Κείμενο: Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια