FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Η επιστροφη ενος Θρυλου στην Formula 1

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Σχεδόν ένα μήνα, ο Michael Schumacher μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ντόρος γύρω από το όνομα του είναι πραγματικά μεγάλος. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση είναι πλέον πραγματικότητα και καθημερινά όλοι ασχολούμαστε με το πόσο έτοιμος θα είναι, πόσες νίκες θα πάρει, πως θα συμπεριφερθεί απέναντι στους κατά πολύ νεότερους αντιπάλους του.
Σύμφωνα με τον Sebastian Vettel η πραγματικότητα θα είναι πλέον στο προσκήνιο από δω και πέρα:
«Η επιστροφή του κάνει καλό στη Formula 1 και είναι προφανές πως τώρα όλοι μιλούν για εκείνον. Όλος ο κόσμος! Αλλά νομίζω πως όταν πάρουν ξανά μπρος οι κινητήρες και αρχίσει η νέα σεζόν, όλοι θα έχουν πιο σημαντικά πράγματα για να επικεντρωθούν».
Πολλοί τον θεωρούν διάδοχο του Schumi. O χρόνος μόνο θα δείξει αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές τις υψηλές προσδοκίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Michael θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μπαμπάς του αφού σε τρεις ημέρες κλείνει τα 41! Τους χωρίζουν δηλαδή, 19 ολόκληρα χρόνια. Πολλά θα μου πείτε αλλά για τον Vettel, η ηλικία δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για το ίνδαλμά του.
O οδηγός της Red Bull Racing δήλωσε για τον πρωταθλητή:
«Η επιστροφή και οι πρώτες δοκιμές δεν θα είναι εύκολες για εκείνον. Αν όμως τον κοιτάξετε, παραμένει σε εξαιρετική φόρμα. Πάντα ήταν ενεργός. Όλα όμως πιστεύω πως θα εξαρτηθούν από την απόδοση του μονοθεσίου. Ας περιμένουμε λοιπόν το Grand Prix του Abu Dhabi και να δούμε ποιες θα είναι οι νέες ισορροπίες» Πρώτος αντίπαλος του Schumacher θα είναι φυσικά ο teammate του, ο Nico Rosberg. Ο οποίος είναι επίσης κατά πολύ νεότερος του, συγκεκριμένα, 17 χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια