FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Επομενος Πρωταθλητης ο Vettel

Ο Σεμπαστιάν Φέτελ θα είναι ο επόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής, σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος σε δηλώσεις του μίλησε και για την επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καλά-καλά η προετοιμασία των ομάδων για το 2010 και ο Μπέρνι Έκλεστοουν έχρισε από τώρα τον επόμενο παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula1 πιστεύει ότι ο Σεμπαστιάν Φέτελ θα είναι αυτός που θα κατακτήσει τον τίτλο την επόμενη χρονιά. «Υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι για τον τίτλο, όπως ο Χάμιλτον και ο Αλόνσο.
Αλλά εγώ θα πω αυτό τώρα: Ο Φέτελ θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής», είπε ο Έκλεστοουν, ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στη δράση.
«Χωρίς αμφιβολία οι νέοι οδηγοί θα θέλουν να τον κερδίσουν. Βέβαια, εξεπλάγην λίγο, δεν περίμενα ότι θα οδηγούσε ποτέ για τη Mercedes. Αν και αρχικά μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός, αλλά τώρα είμαι απλά πολύ, πολύ χαρούμενος.
Δε θα επέστρεφε αν δε σκεφτόταν τη νίκη. Φαίνεται, πραγματικά, ότι έχει μεγάλο κίνητρο. Είναι καλό για όλους, πολύ καλό πραγματικά. Για τα μέσα, τους οπαδούς και τους χορηγούς, αλλά δεν μπορώ να το υπολογίσω σε αριθμούς. Μην ξεχνάτε ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε τέσσερις νυν ή πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές, τους Αλόνσο, Χάμιλτον, Μπάτον και Σουμάχερ στο γκριντ. Δε μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που συνέβη αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια