FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Ρώμη βλεπει η F1 για το 2012

Στη Ρώμη όπως αποκαλύπτει η μεγάλη είδηση ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν αγώνα της Formula1 το 2012, όπως είπε ο διοργανωτής του Γκραν Πρι της ιταλικής πόλης, Μαουρίτσιο Φλαμινί, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.
Από χθες έγινε λόγος ότι το Γκραν Πρι της Ιταλίας θα το αναλάβει η Ρώμη και σήμερα ο διοργανωτής αυτού, Μαουρίτσιο Φλαμινί, με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.
«Η πρώτη συμφωνία έχει υπογραφεί. Οι λεπτομέρειες δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν, αλλά είναι γραμμένη μια επιβεβαίωση ότι ο Μπέρνι θα υποστηρίξει το Γκραν Πρι στη Ρώμη. Χρειαζόμαστε ακόμα έγκριση από τη δικαιοδοσία, την περιοχή, την Ομοσπονδία Αυτοκινήτου της Ιταλίας και τη FIA. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε εφτά ή οχτώ μήνες περισσότερο γι' αυτά, είναι μια μακρά διοικητική διαδικασία», είπε ο Ιταλός, ο οποίος αποκάλυψε ότι πιθανότατα ο πρώτος αγώνας εκεί θα γίνει το 2012.
«Γνωρίζουμε ότι το η προσδοκώμενη χρονιά είναι το 2012, ακόμα κι αν μπορούσε να επισπευσθεί, αν χτίζαμε τις κατασκευές σε χρόνο ρεκόρ. Δουλεύουμε στο να έχουμε έναν αγώνα την άνοιξη, αλλά κάπου τον Αύγουστο θα έχει τα πλεονεκτήματά του επειδή δεν υπάρχει κίνηση στη Ρώμη κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και υπάρχει καλύτερη διαθεσιμότητα με τα ξενοδοχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια