FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

«24 μονοθεσια στο γκριντ» το 2010

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι τα μονοθέσια στο γκριντ του 2010 θα είναι 24 αντί για 26, καθώς θεωρεί ότι δυο από τις νέες ομάδες δε θα καταφέρουν να συνεχίσουν. Εννιά από τις δέκα ομάδες, που αγωνίστηκαν το 2009, από τις οποίες τρεις είναι με νέο πρόσχημα, και τέσσερις ακόμα καινούριες, οι Lotus, Campos Meta1, USF1 και Virgin Racing, θα βρίσκονται στο γκριντ του 2010. Στο σύνολο θα υπάρχουν 13 ομάδες, που αντιστοιχούν σε 26 μονοθέσια, όμως ο Μπέρνι Έκλεστοουν έχει αντίθετη άποψη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula1 περιμένει οι δυο από τις νέες ομάδες, οι USF1 και Campos Meta1, δε θα καταφέρουν να συνεχίσουν πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πως αναμένει να δει 24 μονοθέσια την επόμενη χρονιά και όχι 26.
Με αφορμή τα λεγόμενα αυτά του Έκλεστοουν φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο της Stefan GP στη θέση των δυο προαναφερθεισών. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Campos έχει ανακοινώσει τον Μπρούνο Σένα ως τον έναν από τους δυο οδηγούς, ενώ η USF1 δεν έχει παρουσιάσει καμία εξέλιξη σε αυτό το θέμα.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια