FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επιστροφη στο Σιλβερστοουν

Το Σίλβερστοουν θα συνεχίσει να φιλοξενεί το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία των ανθρώπων της πίστας με τον Μπέρνι Έκλεστοουν για τα επόμενα 17 χρόνια.
Το Ντόνινγκτον Παρκ ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενήσει από την επόμενη χρονιά το Γκραν Πρι της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά η αποτυχία των ανθρώπων του να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις του συμβολαίου που είχαν με τον Μπέρνι Έκλεστοουν έφεραν ξανά στο προσκήνιο την πίστα του Σίλβερστοουν.
Οι παράγοντες αυτής το συζήτησαν και ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula1 τους έδωσε μια διορία να πάρουν την τελική τους απόφαση.
Έτσι, σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Έκλεστοουν για τα επόμενα 17 χρόνια το Σίλβερστοουν να φιλοξενεί το Γκραν Πρι της χώρας. Για το γεγονός αυτό μίλησε ο γενικός διευθυντής της πίστας, Ρίτσαρντ Φίλιπς, ο οποίος τόνισε ότι ο αγώνας της Βρετανίας είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος του αθλήματος.
«Πάντα είχαμε πενταετή συμφωνία και ποτέ δεν μπορέσαμε να επενδύσουμε τα χρήματα που έπρεπε για την ανάπλαση.
Αλλά τα 17 χρόνια μας δίνουν τη δυνατότητα να τα επενδύσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. Πάντα είχαμε την πίστη ότι το βρετανικό Γκραν Πρι ήταν ένας σημαντικός ακρογωνιαίος λίθος της Formula1, αλλά με τον Μπέρνι δεν είσαι ποτέ σίγουρος.
Έχουμε τώρα να πουλήσουμε πολλά εισιτήρια για να βγούμε να κάνουμε παρόμοια είδη αριθμών, όπως κάναμε φέτος όταν είχαμε 230000 κόσμο εκεί τις τρεις μέρες και προωθούσαμε το γεγονός», είπε ο Φίλιπς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια