FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Η νεα εποχη με φρεσκα προσωπα της Ferrari

Η Ferrari είναι μια ομάδα που όσον αφορά το πρόγραμμα νέων οδηγών δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή, αν και έχει ξεκινήσει να κάνει προσπάθειες προόδου.
Με βάση αυτό έχει να κάνει η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Jules Bianchi για πολυετή συνεργασία.
Δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα ο νεαρός Γάλλος αν και θα μπορούσε να είναι από τους οδηγούς δοκιμών της Ferrari με τους Giancarlo Fisichella, Luca Badoer και Marc Gene. Αυτές τις μέρες ο Bianchi παίρνει μέρος στις δοκιμές των νέων στη Jerez.

Mάνατζερ του... Bianchi είναι ο Nicolas Todt, γιος του επί πολλά χρόνια επικεφαλή της Ferrari και πλέον Προέδρου της FIA, Jean Todt και αυτό μιλάει από μόνο του.
O Nicolas Todt δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την πολυετή συμφωνία, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό. Ο ρόλος του είναι αδιευκρίνιστος αυτήν τη στιγμή αλλά από εδώ και στο εξής θα είναι στη διάθεση της Ferrari. Σε αυτές τις δοκιμές κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη Ferrari».
Ο Bianchi με χαρά είπε: «Είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος. Είναι δύσκολο να εξηγήσω πώς νιώθω αλλά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ξέρω ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα σε ένα ταξίδι που θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ ωραία, αλλά επίσης γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα μακρύς δρόμος μέχρι τη Formula 1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια