FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Στοιχηματιζει στον Schumi ο Eκλεστοουν

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν παίζει στοίχημα ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Formula1 το 2010, όπως δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του αθλήματος.
Ο Μίκαελ Σουμάχερ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2010 με το μονοθέσιο της Mercedes και ο Μπέρνι Έκλεστοουν βάζει στοίχημα ότι ο Γερμανός θα προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στην τροπαιοθήκη του.
«Ξεχάστε τις νίκες σε αγώνες, τον έχω στο στοίχημά μου ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Θα είναι τεράστια αξία για την ομάδα να πιέσει την εξέλιξη του μονοθεσίου. Έχουμε δει όλοι στο παρελθόν ότι ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένος εκτός αν το μονοθέσιο ήταν σε τέλεια κατάσταση. Με την οδήγησή του και τη βαθιά του τεχνική κατανόηση θα σώσει την ομάδα σε πολύτιμο χρόνο. Ο Νίκο Ρόζμπεργκ θα είναι ο μόνος που θα ταιριάξει αμέσως μαζί του», είπε ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων του αθλήματος και πρόσθεσε ότι τώρα ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο. «Πιστεύω ότι είναι φανταστικό για τη Formula1 που μετατράπηκε σε «παιδί της επιστροφής».
Αλλά την ίδια χρονική στιγμή πιστεύω επίσης ότι είναι καλό για τον Μίκαελ. Όταν οδηγοί έχουν προσφέρει για πολλά χρόνια, κάποιες φορές χάνουν την εστίαση και το κίνητρό τους, προφανώς αυτός ήταν ο λόγος για την απόσυρσή του από το 2006, όμως τώρα έχει βάλει ξανά όλη του τη δύναμη και έχει 100% κίνητρο και αυτό θα μας δώσει πολλούς ενθουσιαστικούς αγώνες το 2010».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια