FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Υπεγραψε στη Sauber ο Κομπαγιασι

Ο Καμούι Κομπαγιάσι υπέγραψε, τελικά, συμβόλαιο με τη Sauber και θα πορευθεί με την ελβετική ομάδα το 2010 εκπληρώνοντας ένα όνειρό του, όπως είπε και σε δηλώσεις του. Η Sauber κατάφερε να παραμείνει στη Formula1 χωρίς τη BMW και ο Καμούι Κομπαγιάσι, μετά την αποχώρηση της Toyota αναζητούσε την ομάδα, με την οποία θα έκανε το ντεμπούτο του. Οι δυο πλευρές συζήτησαν πριν από λίγες μέρες και τελικά... έδεσε το γλυκό! Ο Ιάπωνας συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sauber εκπληρώνοντας ένα όνειρό του, όπως είπε και ο ίδιος.
«
Από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου ονειρευόμουν να πάρω μέρος στη Formula1. Είμαι πολύ χαρούμενος που με τις δύο εμφανίσεις μου πέρυσι κατάφερα να κερδίσω μια θέση φέτος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα του Ζάουμπερ», δήλωσε ο 23χρονος, που στο περασμένο πρωτάθλημα αντικατέστησε τον τραυματία Τίμο Γκλοκ στους δυο τελευταίους αγώνες της σεζόν. Από τη μεριά του ικανοποιημένος ήταν και ο Πίτερ Ζάουμπερ.
«Στους τελευταίους αγώνες του προηγούμενου πρωταθλήματος είχε μια απρόσμενη ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του και το έκανε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Πιστεύω ότι έχει πολλές δυνατότητες
», ανέφερε ο Ζάουμπερ για τον Κομπαγιάσι. Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν και λίγα αυτά που έκανε έχοντας μια ένατη και μια έκτη θέση στους δυο αυτούς αγώνες.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια