FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Αρχισαν οι γκρινιες για τον Schumacher

H επιστροφή του Μichael Schumacher στην αγωνιστική δράση μπορεί να χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο της F1, ωστόσο δεν άργησαν να έρθουν οι πρώτες αντιδράσεις. Η ΄Ένωση εργαζομένων της Mercedes είναι εξοργισμένη με την επιλογή της γερμανικής εταιρείας να υπογράψει συμβόλαιο με τον Γερμανό πιλότο, του οποίου οι αποδοχές θα αγγίξουν τα 21.000.000 για διάστημα τριών χρόνων.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Rundschau» ο εκπρόσωπος των εργαζομένων, Uwe Werner, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την επιλογή της Μercedes: «Μερικοί άνθρωποι τα περνούν δύσκολα και δεν μπορούν να το φανταστούν. Οι εργαζόμενοι θα το καταλάβαιναν αν η Mercedes επέλεγε να φύγει από την F1 και όχι μ' αυτή την κίνηση». Η συνεργασία της Mercedes με τον Schumacher ανακοινώθηκε λίγο καιρό μετά την απόφαση της γερμανικής εταιρείας να μεταφέρει τη διαδικασία παραγωγής της νέας C-Class Sedan στις ΗΠΑ, ώστε να μειώσει το κόστος.
Ανησυχεί η κυρία Schumacher
Χωρίς να έχει πληροφορηθεί την προαναφερθείσα είδηση η γυναίκα του Michael Schumacher, Corinna, εξέφρασε την ανησυχία για την αντιμετώπιση της οποίας θα τύχει το έτερο της ήμισυ, αφού πιστεύει πως δεν είναι λίγοι αυτοί που…τον περιμένουν στη γωνία.
Eίναι αλήθεια ότι η απόφαση του Michael να τρέξει και πάλι στους αγώνες της F1 έφερε τα πάνω κάτω στην οικογένειά μας. Όταν μου είπε ότι ο Ross (σ.σ Brawn) τον πήρε τηλέφωνο αμέσως ένιωσα ότι ήταν και πάλι στην πυρά. Στην πραγματικότητα το πάθος του Michael για τους αγώνες είναι εκπληκτικό και χωρίς αυτό όλα θα μπορούσαν να μην είναι πιθανά. Αυτό το πάθος έκανε το Michael αυτό που είναι σήμερα», τόνισε αρχικά η σύζυγος του Schumi στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου οδηγού της Mercedes.
Παρά τα 41 του χρόνια ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν αρνήθηκε την πρόκληση της επιστροφής στην F1 με τη γυναίκα του να τονίζει πως του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα εξαιρετική την απόφαση του να ξανατρέξει με μονοθέσιο της F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια