FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ο Lopez φαβορι της USF1

Αναμένουμε σύντομα νέα και για τους οδηγούς της USF1 για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2010. Φαβορί για την θέση του πρώτου οδηγού είναι ο Jose Maria Lopez, λόγω και των χρημάτων που θα φέρει από την πατρίδα του, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αφού φτάνει τα 8 εκατομμύρια δολάρια.
Πάντως πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Αργεντίνος έχει από το 2006 να λάβει μέρος σε αγώνες μονοθεσίων. Το 2008 και 2009 έτρεξε στο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού της χώρας του όπου ανακηρύχθηκε πρωταθλητής.
Ο Lopez λέγεται... πως έκανε πρόσφατα διήμερο τεστ με μονοθέσιο της Formula 3 με σκοπό να προσαρμοστεί στις συνθήκες του κόκπιτ. Ο Μανατζέρ του είπε; «Πρέπει να έχουμε υπομονή. Έχουμε σημειώσει πρόοδο αλλά τις ανακοινώσεις να τις περιμένετε από την ομάδα, όχι από εμάς» O Lopez θα βρεθεί τις επόμενες μέρες στην Αγγλία και την Αυστρία για να το πρόγραμμα εκγύμνασης που θα πραγματοποιήσει ενώ στο τέλος του μήνα θα βρεθεί στη Charlotte των ΗΠΑ όπου είναι οι εγκαταστάσεις της ομάδας για να του φτιάξουν το κάθισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια