FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Τελος του μηνα αποκαλυπτηρια για Sauber

Στο τέλος του μήνα θα πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια της Sauber, η οποία κατάφερε να παραμείνει στη Formula1 και έχει, ήδη, ανακοινώσει τον έναν από τους δυο οδηγούς της.
Η Sauber κατάφερε να μείνει στο πρωτάθλημα μετά την αποχώρηση της BMW από τη Formula1 και τώρα έγινε γνωστό ότι θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στις 31 Ιανουαρίου. Αυτό επιβεβαίωσαν ο ιδιοκτήτης αυτής, Πίτερ Ζάουμπερ, και ο διευθυντής της, Γουίλι Ραμπφ, που αποκάλυψαν ότι αυτό θα γίνει στην πίστα της Βαλένθια μια μέρα πριν την έναρξη των δοκιμών εξέλιξης που θα γίνουν εκεί για τρεις μέρες.
Η Sauber αποτελεί την πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε πότε θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της για το 2010, την C29. H ελβετική ομάδα, που θα χρησιμοποιεί κινητήρες Ferrari φέτος, θα παρουσιάσει την C29 στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια, στην Ισπανία, στις 31 Ιανουαρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν την έναρξη του πρώτου τεστ χειμερινών δοκιμών εξέλιξης.
Η Sauber έχει ήδη ανακοινώσει ότι ο ένας εκ των οδηγών της θα είναι ο 23χρονος Ιάπωνας Kamui Kobayashi (του οποίου οι προσωπικοί σπόνσορες αναφέρεται ότι θα ενισχύσουν το Budget της ομάδας με 5 εκατομμύρια ευρώ), ενώ για το άλλο cockpit φαβορί είναι ο δοκιμαστής της McLaren, Pedro de la Rosa. Σύμφωνα με φήμες, η Nestle, μέσω της θυγατρικής της Nespresso, ενδέχεται να γίνει σπόνσορας της Sauber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια