FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Νεος προεδρος της FOTA ο Μαρτιν Γουιτμαρς

Ο Μάρτιν Γουίτμαρς είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της FOTA για το 2010 αντί του Λούκα ντι Μοντετσεμόλο, όπως ανακοίνωσε η Ένωση των ομάδων. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Στέφανο Ντομενικάλι. Τον νέο πρόεδρο της FOTA, που εκλέχθηκε το Δεκέμβριο, ανακοίνωσε η FOTA, που δεν είναι άλλος από τον Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεντικό της McLaren έχει κληθεί να αντικαταστήσει τον Λούκα ντι Μοντετσεμόλο, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου βρίσκεται ο Στέφανο Ντομενικάλι.
Ο Κρίστιαν Χόρνερ είναι ο επικεφαλής της ομάδας εργασίας για τους αθλητικούς κανονισμούς, με τον Ρος Μπράουν να παραμένει στο πόστο του επικεφαλής της αντίστοιχης ομάδας εργασίας για τους τεχνικούς κανονισμούς.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της FOTA αναφέρει: «Όλα τα μέλη θέλουν να ευχαριστήσουν τον Λούκα ντι Μοντετσεμόλο για την πολύτιμη καθοδήγηση και αξιόλογη συμβολή του στην επιτυχή ίδρυση της FOTA, καθώς και όλα τα άλλα βασικά στοιχεία που συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό σε μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά. Τώρα οι ομάδες της FOTA ανυπομονούν να δουλέψουν με τον Μάρτιν Γουίτμαρς και να συνεχίσουν την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων για το μακροπρόθεσμο συμφέρον της Formula1 σε συνεργασία με τους όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους φορείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια