FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δικαιωθηκε ξανα ο Μπριατορε

Ο Φλάβιο Μπριατόρε δικαιώθηκε από το γαλλικό δικαστήριο, καθώς έκανε δεκτή την έφεσή του για την απόφαση να αποκλειστεί για πάντα από κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Πριν από λίγο καιρό ο Φλάβιο Μπριατόρε αποκλείστηκε μια για πάντα από κάθε μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς ενεπλάκη στο σκάνδαλο της Renault με το εσκεμμένο ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης το 2008.
Ο Ιταλός είχε ασκήσει έφεση στο γαλλικό δικαστήριο και σήμερα δικαιώθηκε από αυτό, καθώς αυτή έγινε δεκτή και του επιδόθηκε πρόστιμο 15000 ευρώ. Έτσι, ο πρώην ηγέτης της γαλλικής ομάδας θα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στη Formula1 και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από οποιοδήποτε πόστο, κάτι για το οποίο έχουν γεννηθεί ερωτηματικά.
Ο Ερίκ Μπουγιέ πρόεδρος της Renault
Αυτό συνέβη διότι η Renault ανακοίνωσε τον νέο της πρόεδρο για την επόμενη σεζόν και αυτός θα είναι ο Ερίκ Μπουγιέ. Ο Μπουγιέ είναι γνωστός για την προϋπηρεσία του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό στο GP2 και τώρα θα έχει την ευκαιρία να μπει και στη Formula1, κάτι που τον κάνει, όπως είναι λογικό, χαρούμενο. «Είμαι πολύ υπερήφανος που θα βρίσκομαι στη Renault, καθώς είναι μια από τις καλύτερες ομάδες», δήλωσε ο Μπουγιέ.
Πρόστιμο για FIA, αν δεν ανακοινώσει το αποτέλεσμα
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι άκρως ικανοποιητικό για τον Μπριατόρε και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου οφείλει να το ανακοινώσει σε όλες τις ομάδες μέσα σε 15 μέρες, ειδάλλως θα τιμωρείται με πρόστιμο 10000 ευρώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια