FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

FERRARI – Κι ο Μασα «καρφωνει» Ραϊκόνεν

Καθόλου καλά δεν είχε «κάτσει» φαίνεται στους ανθρώπους της Ferrari ο Κίμι Ραϊκόνεν και σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπουν να πετούν και από μια σπόντα. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Φελίπε Μάσα να ρίξει τα… βέλη του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο.
Αναφερόμενος στην πρώτη του γνωριμία με τον νέο του team mate Φερνάντο Αλόνσο, ο Βραζιλιάνος είπε: «Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά, μιλήσαμε πολύ για το αυτοκίνητο και τι να κάνουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μίλησα με τον Φερνάντο αυτές τις μέρες περισσότερο από ότι είχα μιλήσει με τον Κίμι τρία χρόνια».
Στη συνέχεια ο Μάσα προσπάθησε να το… σώσει λέγοντας: «Βέβαια, αυτό ήταν πολύ δύσκολο γιατί στον Κίμι δεν άρεσε να μιλά και πολύ, αλλά ακόμα και… σιωπηλά δουλέψαμε καλά».
Ο πιλότος της ιταλικής ομάδας τόνισε ότι πρέπει να συνεργαστεί καλά με τον Αλόνσο για το καλό της ομάδας και μιλώντας για την ανάρρωσή του μετά το ατύχημα, σχολίασε ότι αισθάνεται καλύτερα από πριν.
Όσο για την επιστροφή του παλιού του team mate και φίλου, Μίκαελ Σουμάχερ, ο Μάσα είπε: «Ο Μίκαελ είναι φίλος και ήταν σημαντικός team mate για μένα για να ωριμάσω και να εξελιχθώ. Είμαστε φίλοι, αλλά μέσα στην πίστα θα είμαστε ανταγωνιστές και θα πρέπει να τον κερδίσω. Νομίζω ότι η επιστροφή του θα βοηθήσει το άθλημα, απλά θα είναι περίεργο να τον δω με άλλα χρώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια