FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Στη Jerez τα αποκαλυπτηρια για Lotus

H Lotus θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μονοθέσιου της τον Φεβρουάριο στην πίστα της Jerez. Η Lotus ξεκίνησε τις εργασίες τον Σεπτέμβριο και τώρα βρίσκεται στην τελική φάση του μονοθέσιου της ώστε στις 17 Φεβρουαρίου να είναι έτοιμη. Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Mike Gascoyne, είναι ικανοποιημένος με την πρόοδο των εργασιών καθώς η ομάδα είναι μία εβδομάδα μπροστά από τον αρχικό της προγραμματισμό. Ο Mike Gascoyne είπε σχετικά «Στην πραγματικότητα είμαστε μία εβδομάδα μπροστά από το προγραμματισμένο. Όταν κάναμε την είσοδό μας στις 12 Σεπτεμβρίου, το σχέδιό μας ήταν να εμφανιστούμε στις 12 Φεβρουαρίου – και τώρα είμαστε έτοιμοι για τις 5 Φεβρουαρίου.

Μετά από αυτό, θα βρεθούμε στις δεύτερες δοκιμές της Jerez και μετά στη Βαρκελώνη. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δει ο κόσμος το μονοθέσιο σε δράση – και ελπίζουμε πως το δεύτερο σασί θα δοκιμαστεί τις δύο τελευταίες ημέρες της Βαρκελώνης. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε μία εβδομάδα μπροστά από το προγραμματισμένο είναι καλό, αν σκεφτούμε τη σύγχρονη F1. Δεν είναι άσχημα να παίρνεις έγκριση στις 12 Σεπτεμβρίου και να είσαι έτοιμος στην ώρα σου».
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ Η SAUBER
H πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2010 είναι σε λιγότερο από δυόμιση μήνες και οι πρώτες δοκιμές έχουν οριστεί για τις 1-3 Φεβρουαρίου στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia όπου αρκετές ομάδες θα κάνουν εκεί παρουσιάσεις χαμηλού προϋπολογισμού. Η Sauber ανακοίνωσε πως θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του μονοθέσιου της στις 31 Ιανουαρίου. Η κάθε ομάδα θα κάνει τη δική της εκδήλωση ξεχωριστά μετά το ναυάγιο της κοινής παρουσίασης στην Ισπανική πόλη. Η Sauber που λειτουργεί με τα χρήματα του γκρουπ Qadbak θα διατηρήσει τον τίτλο «BMW Sauber F1 Team».

Η Ferrari θα τους παρέχει κινητήρες και σε ότι αφορά τους οδηγούς ήδη έχει ανακοινωθεί ο Kamui Kobayashi ενώ φαβορί για το έτερο κόκπιτ είναι ο Giancarlo Fisichella δοκιμαστής της Scuderia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια