FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Ολα κρινονται την Κυριακη στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Καρτ

Στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το φινάλε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ του 2008. 63 πανέτοιμοι οδηγοί με πέντε κατηγορίες είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τίτλους και κύπελλα, χαρίζοντας παράλληλα πλούσιες συγκινήσεις στους θεατές.

Αρχικά κορυφώνεται η μάχη για τον τίτλο της κατηγορίας KF2 με έξι οδηγούς να διατηρούν ελπίδες. Το φαβορί αποτελεί ο 18χρονος πρωτοπόρος της βαθμολογίας (81 βαθμοί) Παύλος Ξυνός που όμως μετά τα αποτελέσματα του 4ου γύρου νοιώθει πλέον την καυτή ανάσα του έμπειρου Κώστα Μαϊτού (76 βαθμοί). Αν τίποτα δεν πάει καλά τις ευκαιρίες θα αξιοποιήσουν οι Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (62 βαθμοί), Στέφανος Τσερανίδης (56 βαθμοί), Βασίλης Κοτέογλου (53 βαθμοί) και Μιχάλης Χαλκιόπουλος (52 βαθμοί).
Μάχη για γερά νεύρα περιμένουμε και στην KF3 με τον διπλό νικητή της Θεσσαλονίκης Χρήστο Κουτσοδήμο (87 βαθμοί) να έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Γιώργο Τσερανίδη (92 βαθμοί). Ρόλο ρυθμιστή στην μεγάλη μάχη αναμένεται να παίξει τόσο ο Νίκος Κομνός που φέτος συμμετείχε επιλεκτικά στο πρωτάθλημα όσο και ο πρόσφατα προβιβασμένος από την κατηγορία Μίνι, Φίλιππος Καλέσης. Στην Μίνι το βαθμολογικό ενδιαφέρον μπορεί να λείπει, αφού ο Αλέξανδρος Δαριβιανάκης έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο, παρόλα αυτά οι δεκαεφτά συμμετοχές εγγυώνται πλούσιο συναγωνισμό και θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια