FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

F1: O Alonso στη Ferrari, o Kimi στη Renault!

ΤΟ είχε προβλέψει ο συντάκτης μας panosgr εδώ κα ενάμισι χρόνο ότι οι αλλαγές στην F1 θα ήταν όπως περίμεναν λίγοι διορατικοί.

Πρόσφατα ο Λούκα ντε Μοντετζέμολο προέβη σε κολακευτικά σχόλια για τους δύο πιλότους της Ferrari, Φελίπε Μάσα και Κίκι Ραϊκόνεν, αλλά σίγουρα απέφυγε να πει περισσότερα για τα σχέδια της κόκκινης ομάδας αφού ο Σούμι είχε προβλέψει τους αυριανούς οδηγούς! Μπορει να έχει βάλει ακόμα και το χεράκι του.... Μάλιστα όπως αποκάλυψε η μαδριλένικη εφημερίδα "As" στην ιστοσελίδα της η σκουντερία είναι έτοιμη να υλοποιήσει το μεγάλο βήμα ενόψει της νέας σεζόν, καθιερώνοντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2006 Φερνάντο Αλόνσο, με τον κάτοχο του τίτλου το 2007 Κίμι Ραϊκόνεν να μετακομίζει στη νυν ομάδα του Αλόνσο, τη Renault!
"Η Ferrari έχει δύο εβδομάδες καιρό για να φέρει εις πέρας την επαναστατική κίνηση που λέγεται Αλόνσο. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Αλόνσο να ανανεώσει με τη Renault, όμως δεν θα πρέπει να προδικάσουμε ότι δεν θα πάει στη Ferrari", υποστηρίζει αναλυτικά στην ιστοσελίδα της η ισπανική "As". Τώρα δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι όλα αλλάζουν στο επόμενο Πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια