FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

1o ROTAX MAX ENDURANCE '08 με βρεγμενη πιστα

ΜΠΟΡΕΙ το Πρωτάθλημα να τελείωσε ωστόσο οι ανυπόμονοι οδηγοί είχαν την ευκαιρία την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου να δώσουν το παρών στον 1ο Αγώνας ROTAX MAX ENDURANCE, παρά τον βροχερό καιρό αλλά και τους μοναδικούς Αθηναίους που εν μέσω οικονομικής ύφεσης βρίσκουν τρόπο για άμεση απόδραση.

Με δυναμικό απο 30 οδηγούς με 15 καρτ τεστάρισαν τις αντοχές τους αλλά περισσότερο έλεγξαν την ετοιμότητα των ομάδων του και την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στην πίστα. Οι απειλητικές προβλέψεις του καιρού δεν πτόησαν όσους κατάφεραν αυτή την φορα να συγκεντρωθούν και να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όσους απόλαυσαν την μοναδική αναμέτρηση σε βροχερό έδαφος.
Με βρεγμένη πίστα μπορούμε να δούμε τις αντοχές αλλά κυρίως την ικανότητα των οδηγών που πήγαν καλά στα 20λεπτα ελεύθερα δοκιμαστικά με αποτέλεσμα όσο πέργαγε η ώρα να ζεσταίνονται τα λάστιχα καλύτερα. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης ταχύτερο ζευγάρι ήταν αυτή την φορά οι πιλότοι του Βορρά συνδυάζοντας το δίδυμο Μποχωρίδης-Κατσιώνης(PCR/DD2), δεύτεροι Πρεβεζάνος-Σταθακόπουλος(PCR/DD2) και τρίτοι Παύλου-Κατσίνης(TONY/MAX). Το θέαμα εξελίχθηκε σε μια γερή προπόνηση μετά την εκκίνηση του Αλυτάρχη αλλά και την υπόσχεση να υπάρξει άλλη μια δυνατή κόντρα για το νέο έτος σε όσους έχουν το κουράγιο να τρέξουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια