FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

O Μπριατορε συγκρινει τον Alonso με τον Schumi!

ΜΙΑ συνέντευξη όλο μέλι έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό "F1 Magazine" ο Φλάβιο Μπριατόρε, ο οποίος κατέπληξε το αναγνωστικό κοινό συγκρίνοντας τις ικανότητες του Φερνάντο Αλόνσο και του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο ισχυρός άνδρας της Renault, σε ένα ποταμό δηλώσεων υποστήριξε μάλιστα ότι ο Αλόνσο τα καταφέρνει περίφημα όταν βρίσκεται υπο πίεση στις αγωνιστικές δοκιμασίες. Εξήγησε ειδικότερα ότι "Είναι δύο διαφορετικοί οδηγοί σε διαφορετικές εποχές της F1, όμως νομίζω πως ο Φερνάντο κάνει λιγότερα λάθη από τον Μίκαελ. Οση περισσότερη πίεση βάζεις στον Φερνάντο, τόσο καλύτερος γίνεται. Ο Μίκαελ δεν ήταν τόσο καλός στην διαχείριση της πίεσης", τόνισε με έμφαση ενώ ακολούθησε η εκτίμησή του για την μετακίνηση του Ισπανού στην McLaren το 2007:
"Σίγουρα δεν ήταν καλό όταν μας ανακοίνωσε ότι θα πήγαινε στην McLaren. Ηταν Χριστούγεννα και δεν ήταν καλό χριστουγεννιάτικο δώρο. Ξέρω ότι θα ήταν δύσκολο για εκείνον γιατί από ανθρώπινης άποψης ήταν σημαντικό για τον Φερνάντο, αλλά ήξερα ότι δεν ήταν ευχαριστημένος εκεί. Αλλά δεν ήμουν θυμωμένος ή απογοητευμένος. Απλά λυπημένος". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια