FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ο Alonso στη Ferrari με συμβολαιο απο το 2011!

ΔΕΝ πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι για το μέλλον του Αλόνσο και ήρθε το δημοσίευμα της Gazzetta dello sport σύμφωνα με το οποίο ο δύο φορές Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη κόκκινη εβδομάδα που θα ισχύσει οριστικά το 2011.
Το f1kart.gr είχε προβλέψει την εξέλιξη με παλιότερα άρθρα ιδίως μετά τις αναφορες του Σούμι και όπως είχαμε προβλέψει το μουσιτκό δεν θα κρατηθεί για πολύ σε κλειστό κύκλο και αποτελεί γεγονός ότι το ρεπορτάζ δεν διαψεύστηκε. Είχαμε αναφέρει ότι καταλλυτικός ήταν ο ρόλος του Σούμι όπως είχε αναφέρει προ 2ετίας και ο συνεργάτης μας panosgr. Αυτή την φορά το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, υποστηρίζει ότι ο Alonso θα πάρει τη θέση του Kimi Raikkonen αφού για τον Felipe Massa δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την παραμονή του στο διηνεκές.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ferrari Luca Montezemolo δεν έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις υποστηρίζοντας απλά οτι: «Εχουμε συμβόλαιο με τους Raikonnen και Massa για τα δύο επόμενα χρόνια. Στο μέλλον θα δούμε. Ο Alonso είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής αλλά η ζωή είναι μακριά. Ακόμη είναι νέος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια