FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Αναβει τις μηχανες η νεα ομαδα USF1!


Με μια επίσημη συνέντευξη μέσω του SPEED TV ξεκίνησε επίσημα η ιστορία της αμερικάνικης ομάδας USF1. Οι Ken Anderson και Peter Windsor ήταν οι άνθρωποι που αποκάλυψαν τις πρώτες λεπτομέρειες για την ομάδα που είναι πολύ πιθανό να δούμε στις πίστες της Formula 1 ήδη από την επόμενη σεζόν. Ας δούμε τι είπε ο Peter Windsor, αγωνιστικός διευθυντής της νέας ομάδας:
«Αν κάνετε μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν θα δείτε ότι μια ομάδα έπρεπε να βρει έναν τρισεκατομμυριούχο που θα κυριαρχούσε στην ομάδα και όποιος έβρισκε μια δουλειά μέσα στην ομάδα ήταν τυχερός, ή αν ήσουν πολύ τυχερός μπορεί μια μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία να σε καλούσε να στήσεις μια ομάδα F1 για λογαριασμό της. Εγώ και ο Ken είμαστε στο χώρο πολύ καιρό ώστε να μην θέλουμε να συμμετέχουμε σε τίποτα από τα δύο. Πάντα θέλαμε να είμαστε σε μια ομάδα με το δικό μας τρόπο. Ίσως ακουστεί υπεροπτικό, αλλά έχουμε και οι δύο μια ιστορία στο άθλημα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι καλό.
Το κλειδί ήταν να μην πουλήσουμε τίποτα περισσότερα από ένα μικρό μέρος της ομάδας. Ανεβήκαμε αρκετές ανηφόρες για να τα καταφέρουμε. Θέλαμε να πουλήσουμε ένα μικρό μέρος και τα καταφέραμε. Αυτό έχει ήδη γίνει. Είμαστε δύο τύποι που μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα στην F1 επειδή έχουμε τα κεφάλαια για αυτό αφού η οικονομική ύφεση μας βοήθησε λιγάκι. Για αυτούς που εκεί έξω λένε: «που είναι τα λεφτά;», «που είναι οι τεράστιες εγκαταστάσεις;» «που είναι τα λεφτά που θα εξακοντίζονται στον ουρανο;»… Ε λοιπόν… δεν θα γίνει με αυτόν τον τρόπο στην USF1. Πάντα η δική μας προσέγγιση ήταν διαφορετική. Αυτό θα φανεί όσο θα περνάει ο καιρός αυτό το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια