FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Alonso για πρωταθλητης βλεπει και επιμενει ο Μπερνι


Ο Μπέρνι Εκλεστοουν θα ήθελε να δει τη Ferrari και τον Φερνάντο Αλόνσο στην κορυφή το 2013, έτσι για αλλαγή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.
Μετά την καθολική υπεροχή της Red Bull και του Σεμπάστιαν Φέτελ τα τρία τελευταία χρόνια, ο 82χρονος Βρετανός θα ήθελε κάποιον άλλον να παίρνει τα ηνία του αθλήματος.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αξία και το ταλέντο του Σεμπάστιαν Φέτελ αλλά και στο πόσο η Red Bull έχει βοηθήσει τη Formula 1. Από την άλλη πλευρά, δεν παρέλειψε να δηλώσει την προτίμησή του στον Φερνάντο Αλόνσο.
«Εξήγησα ότι ο Φέτελ είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής, αλλά είναι νέος ακόμη και μπορεί να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς μέσα στο άθλημα. Σε ό,τι αφορά στον Αλόνσο, μετά από τρία χρόνια υπεροχή της Red Bull, δεν θα ήταν τόσο άσχημο να είχαμε μία αλλαγή στην κορυφή, ίσως αν η Ferrari έπαιρνε και πάλι τα ηνία», δήλωσε ο Εκλεστοουν στην Ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
Για την ιστορία, ο Αλόνσο στέφθηκε τελευταία φορά παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 ενώ η Ferrari κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο στους κατασκευαστές δύο χρόνια αργότερα (το 2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια