FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Μια μετά την άλλη οι ομάδες της F1 ανακοινώνουν τις μέρες παρουσιάσεων των νέων τους μονοθεσίων ενόψει των δοκιμών εξέλιξης της νέας χρονιάς.
Οι δοκιμές εξέλιξης ξεκινούν στη Χερέθ στις 5 του Φλεβάρη και θα ολοκληρωθούν στη Βαρκελώνη στις 3 του Μάρτη. Παραμένοντας αποκλειστικά επί Ισπανικού εδάφους η F1 θα κάνει δοκιμές 5-8 Φεβρουαρίου στη Χερέθ, 19-22 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και 28/2-3/3 επίσης στην ίδια πίστα στο Μοντμελό.
Στο εύλογο ερώτημα γιατί μόνο στην Ισπανία η απάντηση δίνεται από την σχετικά εύκολη αεροπορική πρόσβαση και τον καλό καιρό.

Όσον αφορά στις παρουσιάσεις των νέων μονοθεσίων που θα γίνουν στις έδρες των ομάδων οι ημερομηνίες που έχουν ήδη προσδιορισθεί είναι:

Παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων
McLaren       31 Ιανουαρίου
Force India   1 Φεβρουαρίου
Sauber        2 Φεβρουαρίου
Red Bull      3 Φεβρουαρίου

Επίσης η Ferrari έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο πριν το πρώτο τεστ στη Χερέθ στις 5/2. Όλες οι ομάδες δίνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν ώστε να έχουν τα νέα τους μονοθέσια από το πρώτο κιόλας τεστ.
 Μιλώντας σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της Red Bull, Άντριαν Νιούι τόνισε μεταξύ άλλων: «Μείναμε πίσω στην εξέλιξη του νέου μονοθεσίου εξελίσσοντας το περσινό μέχρι την τελευταία στιγμή λόγω της μάχης του πρωταθλήματος. Πιεστήκαμε στο κενό διάστημα για να μπορέσουμε να καλύψουμε τα χρονοδιαγράμματα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια