FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

FORCE INDIA ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΟΥ

Ζήτημα χρόνου είναι το βάθρο για την Force India σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Vijay Mallya. Η ινδικών συμφερόντων ομάδα που έχει την έδρα της στη Μ. Βρετανία, στο προσεχές Grand Prix του Καναδά θα γιορτάσει τον 100ό αγώνα της στη Formula 1.
Η τέταρτη θέση του Paul di Resta στο GP του Μπαχρέιν και η πέμπτη θέση του Adrian Sutil στο Μονακό, δίνουν πολλές ελπίδες στον V. Mallya. "Πιστεύω ότι χτυπάμε την πόρτα του πρώτου βάθρου μας από το 2009 και θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς", σχολίασε ο V. Mallya.
"Το Μόντρεαλ θα είναι το ιδανικό μέρος για να πετύχουμε το στόχο μας. Η πίστα ευνοεί τις προσπεράσεις και τα μονοθέσιά μας έχουν αποδείξει ότι έχουν το ρυθμό να βρίσκονται μεταξύ των πρώτων στον τερματισμό. Άρα όλα είναι δυνατά", επισήμανε ο Ινδός επιχειρηματίας. 
Σχετικά με τη θέση της Force India απέναντι στους ανταγωνιστές της, ο 58χρονος πολυεκατομμυριούχος δήλωσε ότι "…είμαι υπερήφανος όπως και όλοι στην ομάδα για τα πολύ καλά αποτελέσματά μας. Έχουμε ήδη 44 βαθμούς. Με λίγη τύχη παραπάνω θα προηγούμασταν περισσότερο από την McLaren. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στη συνέχεια".
Κάνοντας μια αναδρομή στο ιστορικό της ομάδας του, ο V. Mallya δήλωσε ότι "… όταν ξεκινήσαμε το 2008, η προσδοκία μας ήταν να περάσουμε το Q1. Βλέποντας που φτάσαμε σήμερα, παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε το ίδιο εντατικά και για τους επόμενους 100 αγώνες".
Η Force India ιδρύθηκε το 2007, όταν ο V. Mallya αγόρασε την πρώην ομάδα της Spyker. Από το 2008 που συμμετέχει στη Formula 1, το καλύτερο αποτέλεσμά της ήταν η δεύτερη θέση στο Grand Prix του Βελγίου το 2009, με πιλότο τον Giancarlo Fisichella.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια