FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Η LOTUS ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΨΙΛΟ...ΤΗΝ FIA

Μέχρι και ο Ρόσκο, το μπουλντόγκ του Λιούις Χάμιλτον, αναφέρθηκε στις προτάσεις της Lotus. Η ομάδα είχε θελήσει να πικάρει τον Χάμιλτον, χρησιμοποιώντας το hashtag "where is Roscoe" (που βρίσκεται ο Ρόσκο), καθώς το κατοικίδιο του οδηγού της Mercedes είχε δική του διαπίστευση. Φυσικά αναφέρεται και το όνομα του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός οδηγός που αντέδρασε δημόσια στις αλλαγές.
Οι προτάσεις της Lotus:
"1.Όποιος οδηγός έχει κατοικίδιο ονόματι "Ρόσκο" θα παίρνει εκκίνηση από την τελευταία θέση. Μονάχα στις μονές μέρες. Δεν εφαρμόζεται τον Απρίλιο.
2.Κάθε οδηγός που γιορτάζει τα γενέθλια του ανήμερα των δοκιμών, θα εξασφαλίζει την pole position, δέκα βαθμούς και μια περιοδεία στα πιτ της Ferrari.
3. Κάθε οδηγός που δίνει απάντηση "σίγουρα" στη συνέντευξη Τύπου, θα δέχεται χαστούκι. Κάθε φορά.
4.Όποιος οδηγός κάνει donuts στο τέλος του αγώνα θα είναι αναγκασμένος να φάει όσα ντόνατ έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.
5.Τρεις ημέρες νωρίτερα θα πρέπει να ενημερώσει ένας οδηγός την ομάδα του αν θέλει να κουρευτεί. Για λόγους ζύγισης.
6.Όποια ομάδα χρησιμοποιεί διασκεδαστικά hashtags μετά το 2013 πρέπει να κατηγορείται για διασκέδαση εκτός κανονισμών και να καταβάλλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
7.Όλοι οι οδηγοί έχουν το δικαίωμα να απαντούν με την ίδια αγένεια στις αγενείς παρατηρήσεις από το pitwall.
8.Όλοι οι μάνατζερ των οδηγών είναι υποχρεωμένοι να περάσουν ένα αγωνιστικό τριήμερο, λέγοντας την αλήθεια. Όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια.
9.Η ομάδα που θα παρουσιάσει το ασχημότερο μονοθέσιο, θα τιμωρηθεί με αφαίρεση του 15% των συνολικών βαθμών της στο τέλος της σεζόν.
10. Καθεμιά ομάδα που έχει καλεσμένο έναν σταρ της reality TV, οφείλει να αντιμετωπίσει τον επόμενο αγώνα με τον ίδιο τρόπο, με ανάλογη οδήγηση.
11.Καθεμιά ομάδα που απασχολεί τέσσερις ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν φέρει τον τίτλο "τεχνικός διευθυντής", είναι αναγκασμένοι να κατασκευάσουν το μονοθέσιο, χρησιμοποιώντας LEGO.
12.Όποιες... παράνομες λειτουργίες σε ένα μονοθέσιο πρέπει να έχουν ένα cool όνομα όπως "Stingray 2000 Optimiser". Ονόματα τύπου "Κιθ" δεν επιτρέπονται.
13.Οι βαθμοί σε αγώνες που κρίνονται τα πρωταθλήματα θα μοιράζονται, παίζοντας πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί ή πυγμαχία σε κλουβί.
14.Όλες οι διαφωνίες των οδηγών θα λύνονται με αναφορές στον Τάκι Ινούε και ένα καλό μπουκάλι κόκκινο κρασί".
15.Οι ομάδες που θα απουσιάζουν από χειμερινές δοκιμές, είναι υποχρεωμένες να αγωνιστούν στο κορεάτικο Grand Prix το 2014, αγώνα που δεν θα μετράει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
16.Ο οδηγός που θα καταφέρνει να τερματίσει με δύο τροχούς, θα κερδίζει διπλάσιους βαθμούς.
17.Όλοι οι οδηγοί με το όνομα Σεμπάστιαν Φέτελ θα πρέπει να φέρνουν εις πέρας το δικό τους pit-stop δίχως τη βοήθεια των μηχανικών.
18.Όποιος καταφέρνει να νικήσει τον Σεμπάστιαν Φέτελ, θα δέχεται κέρασμα στο μπαρ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια