FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

NEO GRANDPRIX ME SPA AN KAI....

Το Βέλγιο είναι ένας από τους βασικούς στόχους των τζιχαντιστών και με δεδομένες τις τελευταίες τους επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία, η βελγική αστυνομία ανησυχεί πολύ για το Grand Prix του Spa. Τις απόψεις της βέβαια δεν φαίνεται να υιοθετούν οι φίλοι της Formula 1 και ειδικά οι γείτονες στην πίστα Ολλανδοί, οι οποίοι έχουν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν τον συμπατριώτη τους Max Verstappen, που αναδεικνύεται σε πόλο έλξης για τον συγκεκριμένο αγώνα.
 Ήδη έχει πουληθεί πάνω από το 25% των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα με τη ζήτηση -κύριως από πλευράς Ολλανδών- να αυξάνεται συνεχώς. Να σημειώσουμε πως πέρυσι, το αγωνιστικό τριήμερο, είχαν περάσει συνολικά από την πίστα 173.000 θεατές, με τους 63.000 από αυτούς να βρίσκονται εκεί την ημέρα του αγώνα. Για φέτος ο εμπορικός υπεύθυνος του αγώνα ανακοίνωσε πως ήδη έχουν πουληθεί όλες οι θέσεις στις εξέδρες και υπάρχουν μόνον εισιτήρια από τα νέα εκδοτήρια στο σημείο La Source. Ο ίδιος τόνισε πως πάνω από 20.000 Ολλανδοί αναμένεται να βρεθούν στην πίστα την ημέρα του αγώνα...
Ωστόσο, τον ενθουσιασμό των φίλων του Verstappen δεν φαίνεται να ενστερνίζεται η βελγική αστυνομία που με βάση δημοσιεύματα τοπικών και όχι μόνο εφημερίδων, ανησυχεί για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Η κοσμοσυρροή, σημειώνουν τα δημοσιεύματα, είναι το καλύτερο καμουφλάζ για τρομοκράτες αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο γι’ αυτούς. Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας στην πίστα αλλά και στην γύρω από αυτήν περιοχή θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ προβλέπεται και η συμμετοχή του στρατού σε αυτά. Οι θεατές -σημειώνει εκπρόσωπος της διοργάνωσης- θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι πως θα υποστούν πιο αυστηρούς ελέγχους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσέρχονται και έγκαιρα στην πίστα. Σε κάθε περίπτωση -τονίζουν- η ασφάλεια είναι για εμάς η απόλυτη προτεραιότητα και οι φίλοι της F1 μπορούν να έρθουν στην πίστα χωρίς φόβο, όντας σίγουροι ότι η οργάνωση και η αστυνομία θα έχουν κάνει στο ακέραιο το έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια