FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

TA NEA SHOWCAR TOY 2017 KAI ME THN FORMULA 1

Το showcar της Pirelli και οι πρώτες δοκιμές ελαστικών για το επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1 δεν έδωσαν απάντηση στο καυτό ερώτημα, που απασχολεί όλους τους φίλους του αθλήματος. Θα είναι τελικά τα μονοθέσια του 2017 πολύ επιθετικότερα σε εμφάνιση από τα εφετινά, επειδή θα έχουν μεγαλύτερο πλάτος, φαρδύτερα ελαστικά και πιο ακραίες αεροτομές; Ή μήπως γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα;
Ενας νεαρός βρετανός ντιζάινερ έλυσε τον γρίφο. Ο Σιν Μπουλ σχεδίασε ψηφιακά τα μονοθέσια όλων των ομάδων σύμφωνα με τις επερχόμενες αλλαγές των κανονισμών και έβαλε, όπου έκρινε και τις δικές του, προσωπικές πινελιές. Ο 22χρονος γραφίστας και φρέσκος απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κόβεντρι έκανε –κατά την προσωπική μας άποψη- καταπληκτική δουλειά. Έτσι αποκτούμε για πρώτη φορά μία καλή εικόνα των νέων μονοθεσίων με τις ασυνήθιστες γωνίες των αεροδυναμικών βοηθημάτων, την μπροστινή αεροτομή σχήματος δέλτα, το χαμηλότερα τοποθετημένο πίσω σπόιλερ και βέβαια τα φαρδύτερα ελαστικά.
Ο Μπουλ άλλαξε ωστόσο και τους χρωματισμούς των νέων αυτοκινήτων, συνδυάζοντας τους σημερινούς με κάποια παραδοσιακά στοιχεία που χαρακτήριζαν στο παρελθόν τις ομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πολύ cool, αφού βλέπουμε για παράδειγμα να επανέρχονται εντονότερα στη McLaren οι γνωστοί χρωματισμοί της Martini και oι χρυσαφί αποχρώσεις στη Renault.
Όσοι επιθυμούν να δουν περισσότερες δουλειές του ταλαντούχου μίστερ Σιν Μπουλ, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του www.behance.net/SeanBull.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια