FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Θυμάστε τα ηλεκτρονικά; Το press start και το game over;


Ένα εκπληκτικό βίντεο δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες στον επίσημο λογαριασμό της Formula1 στο Youtube. Αυτό δείχνει τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό σε μία διαφορετική μορφή. Για την ακρίβεια, θυμάστε τα ηλεκτρονικά; 
Που πατάγαμε press start με ανυπομονησία να ξεκινήσει το παιχνίδι, ξενερώναμε όταν βλέπαμε το game over και κολλούσαμε με τις ώρες. Ε, σε τέτοια μορφή είναι και το εν λόγω βίντεο. Αυτό εστιάζει στον λόγο που ο Ντανιίλ Κβιάτ υποβιβάστηκε στην Toro Rosso για να προωθηθεί ο Μαξ Φερστάπεν, τη νίκη του Ολλανδού στην Ισπανία, όπου έκανε και... highscore, τη στιγμή που ο Ντάνιελ Ρικιάρντο θέλει βοήθεια για να μαζέψει ελαστικά, όπως ο Super Mario τα χρυσά νομίσματα.
Μάλιστα, έκανε το λάθος να ζητήσει και βοήθεια από τον Κίμι Ραϊκόνεν. Από εκεί και πέρα, το εν λόγω βίντεο καταλήγει με τη μάχη μεταξύ Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ. Οι δυο τους συλλέγουν σημαίες μέχρι το Άμπου Ντάμπι, οι οποίες αντιστοιχούν στις 9 νίκες που πανηγύρισαν ο καθένας μέχρι εκείνο το Γκραν Πρι, για να φτάσουν στη Γιας Μαρίνα, ο Χάμιλτον να αγνοεί τις εντολές της Mercedes και να πηγαίνει σαν... χελώνα, ο Ρόσμπεργκ να πανηγυρίζει τον τίτλο και να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια