FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Παρουσιάσεις μονοθεσίων και δοκιμές εξέλιξης

Μεγάλες αλλαγές στην αεροδυναμική καθώς επίσης και στις διαστάσεις των ελαστικών θα έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνιση των μονοθεσίων αλλά και στις επιδόσεις τους καθώς υπολογίζεται πως θα είναι πάνω από τρία δευτερόλεπτα ταχύτερα στο γύρο σε σχέση με τους προκατόχους τους.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2017 Το γκριντ του 2017 δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, καθώς υπάρχουν ακόμα κομμάτια που απουσιάζουν. Η απόφαση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Nico Rosberg να αποχωρήσει από τη δράση αιφνιδίασε τον κόσμο της F1 με τους ανθρώπους της Mercedes να αναζητούν τον πιλότο που θα τον διαδεχθεί. Και απ' ότι φαίνεται τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Valtteri Bottas. Η επιλογή αυτή προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, με τον Felipe Massa να μένει για άλλη μια χρονιά στη Williams, αναθεωρώντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την F1. Ένα άλλο θέμα που προέκυψε τις πρώτες ημέρες του 2017 έχει να κάνει με το μέλλον της Manor που πολύ δύσκολα θα βρεθεί στο γκριντ.
 Στα εργοστάσια των ομάδων έχουν ήδη ξεκινήσει οι... υπερωρίες ώστε να είναι πανέτοιμες για τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που θα διεξαχθούν τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου στην πίστα της Catalunya. Κάποιες, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει και την ημερομηνία παρουσίασης του νέου τους αγωνιστικού, με την Renault να ανοίγει το χορό στις 21 Φεβρουαρίου.
Ημερομηνίες παρουσιάσεων και δοκιμών Οι παρουσιάσεις των ομάδων 21 Φεβρουαρίου: Renault (δεν έχει ανακοινωθεί το μέρος της παρουσίασης) 22 Φεβρουαρίου: Force India @ Silverstone 23 Φεβρουαρίου: Mercedes @ Silverstone 24 Φεβρουαρίου: Ferrari @ Fiorano Το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης 27 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου: Βαρκελώνη, Catalunya 7 - 10 Μαρτίου: Βαρκελώνη, Catalunya

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια